Followers

Sunday, October 31, 2010

Gigitan Cinta di Bukit Hijau...Ooopppsss!!!



Yuck!!!
Geli!!! Geli!!! Geli!!!

Kaki terasa gatal2 dan terasa nyut2...
Tak tau nak describe macam mana...
Try selak my seluar...
Tada... nampak itu makhluk!!! PACAT!!!


Melenting sensorg bile ternampak itu pacat...terkinja2...tapi pacat tu steady  & selamber badak je melekat @ my kaki...xmau jatuh...cettt!!! jeles2...
Kurus lagi...tapi berisi cket drpd bentuk badan yg asal...
Seriously I tak tau nak buat ape...otak dah tak berfungsi...
My 1st time kene gigit pacat...
Geli!!! Geli!!! Geli!!! Geleman!!! Yekkk!!!
Geli dgn lembek2 sejuk2 creature nih...adehhh!!!

Bulu roma dah meremang satu badan ye...rasa mcm dah nak tercabooot semua...dahlah sensorg @ that time...
Nak menjerit x kuar suara...kalau idak histeria sorg2 kat situ...
Rasa mcm nak pengsan pun ade...
Peluh jantan dah tersembur keluaq...
Kalau pengsan...lagi la byk that blood sucker naik atas badan...eiii...
Org kata biarkan sampai pacat tu kenyang nanti dia jatuh sendiri...tak sanggup...x sanggup...
Try tepis2 pacat tu...kuis2 jugak...then pacat tu tertanggal...xtau tercampak mana dah...x mau tengok...I terus lari ke bawah...

Takut darah keluaq meleleh...
Hehe...tapi xde ape2 pun...just ade bintik merah kecik...fuhhh!!! lega...



Fuh!!! drpd rasa nak terkencing sgt terus hilang...

Dalam hati berharap member2 yg lain pun kene jugak...hehe...
Tapi Asz sorg je yg kene...ingatkan sume kene sorg sekoq...hehe...

Mood: seram sejuk...

6 comments:

alina neko said...

nasib bek tak terkencing dalam sluar~~ heheheh~

NoRMa aZurA iSMaiL said...

ee, geli tengok pacat tu di fokus..jadi besor gitu...selalu tengok kecik2 jer...x d zoom kan cam ni...

Sylarius said...

Ok per kena geget pacat. Leh dia tolong sedutkan darah-darah yang kotor. hehe

mamasue said...

eeee..ya Allah...mmg gigitan CHINTAAA abis lah...merah nya daraaaahhhh......huhuhuhuhu..klu jd kt mamasue, tak terasa dah nk snap...sakit tak?

afraliza said...

ime: boley tahan..x chronic lagi...

norma: hehe...mmg geli...yg kecik pun geli..melenting2 lagi..

sylarius: pacat sedut drh kotor ke? ingatkan lintah je..

mamasue: hehe..mana smpt snap mamasue oiii...pic drh2 tu google je..snap pun yg tanda merah kecik tu aje...

afraliza said...

rasa nak p lagi walau dah kene gigit pacat..