Followers

Wednesday, March 20, 2013

Sungai Congkak Lagi


Picnic di Sungai Congkak lagi on 17.02.2013...

Kali ke 3 sudah...
Picnic kat sini pun coz saje je nak beraktiviti on Sunday...
Coz no idea nak buat activity ape utk fully utilize our day...
So utk menjimatkan duit yg dah sedia byk ni we all decided ke Sungai Congkak...

Boleh release our mind dari hiruk pikuk urban life (jam, concrete forest, pollution, etc)...


Breakfast dulu...

Sungai Congkak...Di bhgn atas...

U jump I jump time

P/s: Next time ke Go Cart @ Stadium Shah Alam and Ice Skating @ Sunway Pyramid. See yeah...

4 comments:

Mustakim Shaary said...

wahhh.. mst best kan pergi sungai congkak ni...

Mustakim Shaary said...

wahhhh... mst best kan pegi sungai congkak ni....saya suka la blog ni....

Afraliza Yusof said...

sudahlah..

Aya said...

woww...miss this moment