Followers

Saturday, March 16, 2013

Bukit Apek/Bukit Segar Training Part 2

Lepas turun dari top of Bukit Saga we all terus ke checkpoint 4...
Dari checkpoint 4 we all ambil trail ke waterfall...
Just follow the trail...

Makin lama makin tough trailnye...
Hahahaha...
Matilah macam ni...
Nak patah balik macam rugi je...
Manalah tau waterfall tu dh dekat je...

Intan doing river crossing

1/2 way tu kena trek along the river & kena cross the  river (cetek + setakat buku lali je + air tak deras)...
Trek agak mencabar...
Trek sgt curam bila dah nak sampai ke waterfall tu...
Agak AZAB nak ke sana...
So kena be carefullah...

There...the waterfall...

Finally...
Sampai ke waterfall...
PUAS HATI...

Lepak2 sekejap sambil menikmati deruan waterfall...
Sejuk...aman...damai...nyaman...
HILANG STRESS...

Time to go down...
Tanya2 org dkt situ ikut mana dekat...
So just follow path yg depa suggest...
Bila sampai ke checkpoint 3...
Dekat GILA kot compared to path yg we all ikut utk ke waterfall tadi...
Tak payah nak cross sungai & trek pun tak securam trek yg we all ikut tadi...

Latest message from the team:
Yang dah lama tak turun training tu.. paham2 lah ya...
Adusss...

No comments: