Followers

Monday, May 24, 2010

Malu..Aku Malu..

Rasa sgt malu ptg tadi..

Blk kje drop skjp @ supermarket "Family Store"..
Nak bli biscuits n chocolate buat stock kje esok..

Time nak byr tu.. I pegilah @ counter utk item less than 10..
I terus queue @ blkg kakak yg tgh byr..

Tengah byr baru I perasan..ade queue rupe2nye @ blkg..agak pjg jgk la..
Haha..abg tu tgk je I..tp cannot guess la ape perasaan dia..x tau la dia mrh ke..xkesah ke..geram ke..bengang ke..coz muke dia mcm xde perasaan je..I dah tersgtlah malu time tu..~rasa mcm nak serkup je muka nih dgn plastic bag yg letak brg2 yg I bli tadi~..
Ape lagi tebalkan muka..senyum2 buat muka bersalah n terkejut then trus blah..

Takut hatinya berkata: "Ish, budak nih xde manner sungguh!"
Harap2 idak le..

Mula2 tu mmg nmpak la abg nih dgn trolley..I igt dia x queue coz ade gap dia n kakak yg tgh byr tu..x nmpk pulak org lain yg queue @ blkg abg tu..

Mintak maap la @ mereka2 yg tlh I overtake tadi..seriously I x perasan..

Inilah akibatnye shopping sorg2..jln laju2..x pandang kiri kanan pun..


No comments: