Monday, May 20, 2013

DIY Pelamin Tunang

Pelamin tunang yang simple dan murah...

Saje we all adik beradik suka2 nak buat DIY pelamin tunang ni...
Dibantu by my BIL (paling semangat), sis, Eisya & her F2B...
Nak test ownself talent...

Oklah tu...
Pelamin tunang dah save...
Kalau nak sewa about RM750++...

And brg2 pelamin mcm bunga, kain etc boleh simpan and buat utk majlis yg akan datang...
At least boleh menolong meringankan beban kewangan org yg nak bertunang ni...

DIY Pelamin Tunang

Everythings are DIY...
Bunga pasu pelamin tu pun DIY...
Kipas2 yg dekat backdrop pun DIY...
Bantal kecik tu pun DIY...
Kain bulu2 tu beli dekat KAMDAR...
Backdrop kain putih tu beli dkt KAMDAR jugak...

Pic sengetlah pulak...

9 comments:

Hasrina said...

tukar carrier lah mak cik hehe

mylifemythotz said...

simple and sweet. untung jadi orang yang kreatif nie...

Afraliza Yusof said...

Asz: hehe..aunty mcm nk tukar carier jgk..nak join?

Afraliza Yusof said...

mylifemythotz: untung coz blh sv budget...

Anonymous said...

Nak tanye, karpet putih tu beli harga berapa eh?

Afraliza Yusof said...

Bukan carpet tu...
Kain bulu2...
Dlm RM40/meter...

Anonymous said...

Nice diy pelamin =)

Anonymous said...

Still available ke tuk plmin sis...

Afraliza Yusof said...

Yup

Method Statement for Ultrasonic Pulse Velocity

Work Methodology Construction Procedure Identify and mark test location. Measure path length of test location. Apply grease o...