Followers

Saturday, January 26, 2013

Tekala Fall

After turun dr Broga we all rest sekejap dt kereta...
Then discuss nak pergi mana lepas ni even dah tau mmg nak ke Tekala...
So kete sape yg ada GPS or hp canggih yg ada Waze & seangkatan dengannya kena lead...

Selamat Datang ke Hutan Rekreasi Sungai Tekala

Masa untuk bersantap

Since turun dari Broga lagi perut dah berkeroncong...
Semua dah kelaparan...
So lepas turun kereta semua terus terjah gerai2 tepi tempat parking tu...
Beli ayam percik MELAKA, sosej, etc...
Sambil jln sambil mkn sampai ke air terjun...

Girls rmai yang KEMPUNAN tak dpt mandi air terjun...KAHKAHKAH...
Tu...la...I dah ckp bwk je baju spare manalah tau TERTERJUN kat dlm air tu...
So..ddk telan air liuq je la tgk org lain mandi...

No comments: