Followers

Monday, January 14, 2013

KL View through Near Lookout Point, Ampang

The 2nd time I was here...
First time masa keluar mkn dgn Anis & En. Wan dekat Kg Baru then terus ke sini...
Time tu tak bwk camera...
Sampai kat sana pun almost 12...
Then we all dpt witness lampu dkt KLCC tu ditutup tepat 12 midnight...

Ooopppsss!!!
Yang sebenarnya tempat ni bukan Lookput Point...
Tak sure ape nama tempat ni...
Tempatnye bwh sikit...
Before Lookout Point kalau dtg dr Ampang...
After Lookout Point kalau dtg dr Hulu Langat...

Yang 2nd time pulak pergi dgn Anis, Aya & Intan...

Picture taken time we all minum dkt gerai2 along the road

Byk gerai mkn yg bukak dkt tepi2 jln...
Ramai yg mkn kat situ sambil menikmati keindahan view KL pada waktu mlm...

Sampai2 je dkt situ we all ke warong yg jual masakan panas..
So order char kuew teow + air suam saje...

Sambil2 mkn + borak2 + snap gambar + hirup udara malam + tgk gelagat org...
Then 2nd round pergi ke gerai yg dkt bwh sikit...
Mkn yong tau fu + pekena teh o panas...

Then balik...
Tapi tgk jam mcm awal lagi...
So we all ke Putrajaya pulak...

Note: gara2 dah lama tak pegang camera...

5 comments:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

cantik rupanya bandar kl ni

Hasrina said...

tantiknya gambar...letak watermark besar3 sikit nanti org curik

Afraliza Yusof said...

msia mmg cantek

Afraliza Yusof said...

Asz: sapa pulak yg nk curik? curikla kena sue nnt baru tau..

david said...

hi, can I know what place is this?
Any GPS location? Got to your blog while searching for lookout point