Followers

Monday, August 19, 2013

BLUE MOON World Tour Free Ticket

Sapa nak nak free tix for Blue Moon 2013 Onblue World Tour Live in Malaysia? Please roger2 me. I ada 2 tix. Disebabkan I tak bminat dgn Kpop & I tak kenal pun spe BLUE MOON ni...So I nk let go tix ni... Haaa...sape2 yg nak tix ni roger2 lah ye... Sape cpt dia dpt...

Detail:
Date: 24 August 2013
Time: 7.30 PM
Venue: Stadium Negara, KL
Category: VVIP B
Seat: Free Standing

Cepat!!! Sebelum 24 August 2013 ni.....

2 comments:

yna Park said...

wish nak tp xdpt sbb xd kat KL huhu

Nissa Jalaluddin said...

hai..salam singgah! blogwalking here.. =)

sesiapa yang berminat nak buat extra income dengan modal serendah rm10 boleh la visit http://ll.my/sepuluhn