Followers

Friday, August 5, 2011

SMS Tak Diundang



Got SMS lagi from that girl . . .


ASKUM, NAK TNYE SKIT LEH, KO ADA APE KE DGN FAIS?


Ooopppsss !!! All Caps !!!
Ermmm . . . yelling @ me lah tu . . .

Tak abis2 that girl nak sms tny bende yg sma . . .
Nak buat mcm mana ni?

Maybe dia nak ans yg I ni mmg ade apa2 dgn Fais dia kot . . .



8 comments:

mas fifie said...

ce try jwb,
"yup..ade 'ape2'.."

sure sentap xhengat..uhu..

nurul izayani said...

setuju2!!! ;)

BudaKamponGugup said...

sabar kak sabar,,dugaan di bulan puasa.. ala biarkan aja.. kredit dia yang abis... akak wat taktau ja..

MiSz ZuE said...

setuju ngan komen diatas..nak taw sangat2 kan...

Afraliza Yusof said...

mas, klu sy jwb mmg ada abislah masuk berita tv3 nanti..kah3..

Afraliza Yusof said...

nurul izayani, haha rasa gak nak jwb mcm tu..tp I still waras lagi..tak akan memporak perandakan r/ship org lain..

Afraliza Yusof said...

a'aa, mmg pun..x usah dilayan..bdk tak matang!

Afraliza Yusof said...

zue, sama naik! aishhh!