Followers

Friday, June 24, 2011

Kurang Ajar




Bengang gile . . .
Kuang ajaq . . . kuang ajaq . . . kuang ajaq . . .
Ade org amek my parking @ Mesra Mall ptg tadi . . .
Ida, Sara & I  mahu beli brg keperluan yg takde lagi . . .
I punya la tunggu org tu keluar parking . ..
Siap bagi signal lagi . . . sebelah kiri ye . . . bknnye I bagi signal salah belah kanan ke . . .
Tup2 . . . tebibe kete kancil dgn selambe mak bapak dia terus amek parking tu . . .

Perghhh !!!!
Menyirap darah . . .
Sangat bengang . . .
Dahlah I tgh lapar . . .
I ape lagi bagi hon la (tu pun coz Ida yg suruh hon) kalau diatak suruh I tak hon pun (terus langgar je kete dia . . . huhu berani ke?) . . . byk kali & pjg . . .

Takde manner langsung . . .
Dahlah perempuan . . .
Plat kete kancil betina tu start from A (tak ingat yg selebihnye) . . . 
Org Perak yg perak . . .
Mcm tak faham pulak org menunggu parking . . .
Tak pernah face situation yg mcm ni ke?
Ko main redah je . . .
Mcm baru keluar dari kampung . . .
Org kampung pun tak mcm tu . . .
Tau peraturan . . .

Sebab kau sorang abis susu sebelanga . . .
Sorry to org lain yg kene tempias . . .
Bukan maksud I nak memburuk2kan u'll . . .



4 comments:

TeAqArH said...

mmg cukup bermasa ngn pemandu x berhemah ni...lau ikot kurang ajar teaqah..bg penampor free ke..pompuan x pompuan..ko hengat ko bgus??

NoRMa aZurA iSMaiL said...

apa kes la pempuan nie..ader adat yg peraturan langsung...mcm parking tu dier punyer sorang jew kan...

afraliza said...

tqah: mmg kuang ajo..geram..mmg mcm bagus..dah rs hebat sgtlah tu..

afraliza said...

zue: mmg parking dia kot..