Followers

Wednesday, November 30, 2011

Siapa Perempuan Itu?


Got a call from Mr. A last night.

Dahlah malam tu susah nak tidur. Dalam masa roh I acah2 nak keluar ke tak tiba2 bunyi handphone. Tengok2 Mr. A yang call. tengok jam dah pukul 3 pagi. Nape call malam2 buta ni?

Mr. A: Afra, saya ada bawa kazen ni (perempuan ye). Dia ada masalah dengan suami dia. Saya nak tumpangkan dia dengan awak satu malam. Boleh ye...


Afra: Haa...a'ahhh...haa...ye...ye...boleh...boleh... (mamai mood+mata kelat nak buka)

Mana taknye orang call pukul 3 pagi. Orang tengah syok2 tidur kene angkat call. Aishhh...Kacau aje...

Terus bangun...betul2 rambut yang menggerbang macam mak lampir takut kawan Mr. A tu terkejut...

Buka pintu then Mr. A muncul depan pintu & kenalkan dengan kawan dia. Ermmm wangi!!! Fuhhh!!! takut gak...

Musyhkil la sikit. Kazen @ kawan? I tak ingat apa yang Mr. A bagitau on the phone.


Roomate tanya sapa tu? Time kakak tu pergi toilet. Tiba2 pulak kakak tu muncul. Then I sign kat member yg kita bersms.

Then we all pun tidurlah dengan kakak yang I tak kenal langsung & tak sempat nak berkenalan.

Golek2 then susah pulak nak tidur. Tiba2 hujan lebat. Golek2 lagi. Uhhhh...rasa lapar la pulak.


Tiba2 ada bunyi kuat yang menakutkan.  Macam katak pun ada. Panjang pulak tu. Arggghhhh bunyi apa tu? Ooopppss rupa2nya bunyi my stomach. Lapar gila. Tengok sebelah (kakak) dia cool je. So dia tak dengarlah. Nasib baik. Ngeh3...

Owwwhhh dalam hati tak sabar nak bergossip esok pagi dengan Sara. Hehe...


Tapi siapa kakak tu? Betul ke apa yang depa bagitau tu?
Ermmm...musyhkil lagi...




3 comments:

Miss Shining Star said...

mistik. mistik.

model pakaian muslim wanita said...

wow great post thanks.

alina neko said...

jgn biarkan idup anda diselubungi misteri-teri-teri......