Tuesday, September 7, 2010

Swimming Suit, Goggle, Swimming Cap


Swimming Suit ni dah lama berhibernate dlm almari @ rumah . . almost 6 years . . but still ok kan?
Nak buang . .  sayang . . lambat sangat nak koyak @ tembuk kene mkn ubuk2 ke . . ape tah nama binatang tu . .
Goggle dah tah ke mana (my lil bro suke pkai buat nyelam dlm kolah kat dlm bilik air) . . swimming cap pun . . hai . . xtau la dah terselit kat mana  tah . .



Last attend swimming class ni time study dulu @ KYT a.k.a UiTM cawangan Kuala Terengganu . .
Masuk persatuan coz mmg I xtau berenang langsung n niat dihati nak belajar berenang . .
Swimming class @ MBKT Batu Burok every Tuesday . . 
Sempat attend class for about 2 months . . itu pun selalu skip class . . final year . . busy with final project . .


Ingat lagi time tu masa mula2 class . .  kene lepaskan @ area yg 12 feet kot . .
I xnak . . I ckp I really don't know how to swim . . takot sebenarnye . .
Kene suruh masuk gak . . wargh !!!
Rasa dah byk terminum air pool tu . . huhu . . air masuk telinga . . masuk idung . . masuk mata . . telinga berdengung . . pedih mata . . saket idung . . 


Terkontang-kanting sorang2 lepas kene campak ke dalam pool . .
Tenggelam . . timbul . . tenggelam . . timbul . . then x timbul2 . . haha . . tipu jee . . hampir2 lemas la . . then kene tarik dgn coach . . (erm . . kalau coach lelaki I dah purak2 pengsan) . . dia suruh swim ikut tepi2 pool tu . . swim sambil paut @ dinding pool . . haha . .  I pun ape lagi x swim pun . .  paut2 sampai la ke hujung yg cetek itu . . teruk gila . . mmg sincere la I xtau swim . .


Tengok entry adik masya attend swimming class . . uhhu . .bestnye . .
Rasa macam nak continue swimming balik la pulak . . after raya kot . .
Erm . . will be considered . .
Tgh servey2 class . .


Ade class @ MBMB . . erm jauh la pulak . . about an hour to go there . .

Yang dekat . . @ Tanjung Bidara Beach Resort . . open la pulak . . swimming suit I x berapa nak muslimah la if swim there . . but time I study dulu swimming suit I la yg paling muslimah . . coz time tu swimming suit utk muslimah belum dijual lagi . .

Yeah . . MBMB . . nantikan kemunculan Miss Afra ye . . ade sape2 x nak join?

p/s: Terpanjang la pulak my bebelan kat cni . .


2 comments:

EeYda Sue said...

haha lawak2..i dok bygkn u tekapai2 lam pool tu..

afraliza said...

ceh!!! gelak2..

Method Statement for Protective Coating

Work Methodology References Project Quality Plan (PQP) Project Executive Plan (PEP) Integrated Management System Manual (IMS) Env...