Tuesday, September 7, 2010

Swimming Suit, Goggle, Swimming Cap


Swimming Suit ni dah lama berhibernate dlm almari @ rumah . . almost 6 years . . but still ok kan?
Nak buang . .  sayang . . lambat sangat nak koyak @ tembuk kene mkn ubuk2 ke . . ape tah nama binatang tu . .
Goggle dah tah ke mana (my lil bro suke pkai buat nyelam dlm kolah kat dlm bilik air) . . swimming cap pun . . hai . . xtau la dah terselit kat mana  tah . .



Last attend swimming class ni time study dulu @ KYT a.k.a UiTM cawangan Kuala Terengganu . .
Masuk persatuan coz mmg I xtau berenang langsung n niat dihati nak belajar berenang . .
Swimming class @ MBKT Batu Burok every Tuesday . . 
Sempat attend class for about 2 months . . itu pun selalu skip class . . final year . . busy with final project . .


Ingat lagi time tu masa mula2 class . .  kene lepaskan @ area yg 12 feet kot . .
I xnak . . I ckp I really don't know how to swim . . takot sebenarnye . .
Kene suruh masuk gak . . wargh !!!
Rasa dah byk terminum air pool tu . . huhu . . air masuk telinga . . masuk idung . . masuk mata . . telinga berdengung . . pedih mata . . saket idung . . 


Terkontang-kanting sorang2 lepas kene campak ke dalam pool . .
Tenggelam . . timbul . . tenggelam . . timbul . . then x timbul2 . . haha . . tipu jee . . hampir2 lemas la . . then kene tarik dgn coach . . (erm . . kalau coach lelaki I dah purak2 pengsan) . . dia suruh swim ikut tepi2 pool tu . . swim sambil paut @ dinding pool . . haha . .  I pun ape lagi x swim pun . .  paut2 sampai la ke hujung yg cetek itu . . teruk gila . . mmg sincere la I xtau swim . .


Tengok entry adik masya attend swimming class . . uhhu . .bestnye . .
Rasa macam nak continue swimming balik la pulak . . after raya kot . .
Erm . . will be considered . .
Tgh servey2 class . .


Ade class @ MBMB . . erm jauh la pulak . . about an hour to go there . .

Yang dekat . . @ Tanjung Bidara Beach Resort . . open la pulak . . swimming suit I x berapa nak muslimah la if swim there . . but time I study dulu swimming suit I la yg paling muslimah . . coz time tu swimming suit utk muslimah belum dijual lagi . .

Yeah . . MBMB . . nantikan kemunculan Miss Afra ye . . ade sape2 x nak join?

p/s: Terpanjang la pulak my bebelan kat cni . .


2 comments:

EeYda Sue said...

haha lawak2..i dok bygkn u tekapai2 lam pool tu..

afraliza said...

ceh!!! gelak2..

Method Statement for Ultrasonic Pulse Velocity

Work Methodology Construction Procedure Identify and mark test location. Measure path length of test location. Apply grease o...