Followers

Wednesday, January 7, 2015

Wishlist 2014 (Recap)

Dah masuk tahun baru.
Ramai yang dah berazam itu dan ini.
Saya takde berazam nak itu ini coz azam tu macam by hook by crook saya kena capai jugak on that year.
Saya cuma ada wishlist.
Sebelum tu saya nak buat recap wishlist tahun 2014.

  1. Rumah – done (got the key)
  2. Grade Master – (TL la pulak coz tak boleh nak coop dengan kerja)
  3. Transfer IEM member from student ke graduate - done
  4. Travel abroad (once a year) – tak travel mana2 pun coz tahun yang tak berapa memberangsangkan
  5. Lum sump bayar PTPTN – tak abis lagi still bayar bulan2 - kalau dapat durian runtuh (berangan je – orang kaya bolehlah lum sump dan dapat keistimewaan discount 20% tu)
  6. Belajar menunggang kuda – done *wink2* now saya dah berani naik kuda - Alhamdulillah
  7. Belajar swimming – sambung lesson yang tergendala since 2003 – tak kesampaian lagi
  8. Belajar memanah – tak sempat just sempat servey2 tempat je.
  9. Kawen on December since 2009 tapi sampai sekarang tak kawen2 lagi – jodoh tak sampai lagi
Alamak..
Dalam 9 wishlist kat atas ni just 3 je yang tercapai..
Cincailah..

No comments: