Followers

Monday, April 29, 2013

Part Time Study + Full Time Work

Letih GILA...
Seriously nak terbarai rasa badan ni...
Baru start...
Dahlah I ni jenis yg tak boleh buat byk kerja dlm satu masa...

Time management tu penting...

Kerja for 8 hours...
Then bergegas ke class after work...
Drive for 1 to 1 1/2 hours utk ke class...
Sometimes boleh sampai 3 hour on the road...
Attend class for 3 to 4 hours...
For 1/2 an hour je boleh MASUK...
3 1/2 hours lagi melayang entah ke mana...
Time balik sume mcm ANAK KAMBING baru lepas dari kandang...
Berebut2 keluar class...
Drive another for 1 to 1 1/2 hours and 2 hours to go back home...
Nak hadap jam lagi...
Stress gila kot...

Sampai rumah terus ZZZ...
Bila nak study?
Bila nak buat assignment?
I pun tak tau...

Org lain boleh je stay for another 3 to 4 hours for study...
Mcm mn dorg boleh buat?

Bila boleh adapt ni???

Ya Allah permudahkanlah urusan hambaMU ini...