Followers

Wednesday, September 26, 2012

WW #2 - Breakfast d' SACC




Tuesday, September 25, 2012

Sudah Sudahlah

Please don't repeat the same thing!
Tolong jangan request I last minute!
Request a day before ke . . .
Pagi2 ke . . .
Kau request I yang bukan2 time I dah get ready nak balik!
Macam tu ke?
Nak time2 tu jugak!
Dengan PC dah shut down!
Apa ni?
Kalau sekali sekala bolehlah . . .
Ni setiap kali kau mintak setiap kali tulah ko nak urgent!
URGENT! URGENT! URGENT!
Stop it!
Tak berkenan!

Monday, September 24, 2012

Willy Satay

One day...
Boring + tak tau nak makan apa + asyik makan benda yang sama je...
So Anis suggest we all makan dekat Ramal Food Junction...
We all makan Sate Willy...

Intan di Ramal Food Juction. Sambil menuggu sate siap dibakar

Willy Satay located di hujung sekali & betul2 bersebelahan jalan

Willy Satay sangat sedap. Nak order pun kena beratur panjang

Satay yang besar & sangat juicy. Yummy!

Sunday, September 23, 2012

Birthday & Farewell Party

2 in 1 celebration party . . .
Jimat cost . . .
Celebrate birthday Ain yang ke 25 + farewell for Hazwan (practical student di MRTV6) . . .

 Ain yang always + minded


For Ain, semoga success in your career.
For Hazwan, semoga success in your study.