Followers

Sunday, December 9, 2012

Bodoh vs Bangang


Kalau ikut...rasa mcm bodoh...
Kalau x ikut...rasa mcm bangang...
I pun tak faham mcm mana nak deal dgn org yg tak faham...

Apa kata u all yg prepare semua buat as a template then we all just fill in ape yg patut...
Comment sikit2...
Lepas Rev.00...ada lagi comment utk Rev.01 & seterusnya...
Why u all tak comment sekaligus?
Kan senang...
Nampak sgt u all takde kerja lain...
Tunggu submission then excited nak comment...

Please...
Nak comment pun jgnlah tunjukkan kebodohan diri sendiri...
Rasa nak NANGIS wehhh baca u all punya comment...
Macam budak sekolah TADIKA !!! *EXPERIENCED LAH SANGAT*
Macam bukan graduate ENGINEERING !!!
Kalau ditegur...nak menang je bile menjawab...
BESAR KEPALA...
Mentang2lah CLIENT !!!

Tapi jgn sampai tunjukkan keBODOHAN diri sendiri...
Buat malu je...
Dah tak tau nak berlagak pandai...
Baru je KERJA dah teruja nak mengomen my submission...
Then comment yang bukan2 *SGT MENGARUT*...
Sampai ur BOSS pun jadi malu...
Sampai my BOSS pun GELENG KEPALA baca u all punya comment...
Memalukan je...


YEAH !!!
Customer always RIGHT !!!
So ikutkan aje ...
Even terpaksa memBODOHKAN diri sendiri ....

Astaghfirullah ...
Astaghfirullah ...
Astaghfirullah ...