Followers

Sunday, August 26, 2012

Arghhh!!! Saiko!!!

Sebelum ni I tak pernah (jarang) nampak ko.
Lepas owner ko buat TAIK dan2 lah ko jadi BANYAK!

Tapi sekarang dekat mana2 je I nampak ko.
Dekat tempat tinggal & tempat kerja I selalu nampak ko.
Dan I notice ko sangat banyak!
Ko banyak dekat tempat tinggal and tempat kerja I, I tak kisah sangat.
Tapi bila I balik kampung, kenapa ko pun ada banyak jugak?
Kenapa dulu ko takde sangat?
Kenapa lepas I kenal ko punya owner, ko pun show off jugak dekat kampung halaman I?
Rupa2nya ko banyak?
Euwwww.............

p/s: bila kita tak suka something/someone..jam2 tu lah dia selalu nak muncul depan mata kita...
p/s: ko tu adalah kereta seorang mamat...
p/s: I tak dapat nak bayangkan dengan my friend's feeling yang hampir2 terjebak dengan mamat ni, even I yang takde apa2 hubung kait dengan mamat ni pun dah menyampah GILA tengok ko!

No comments: