Followers

Monday, April 16, 2012

Universal Studios Singapore, USS

Ooopppsss!!!

I dah terpergi Universal Studios Singapore on 13/04/2012. Dalam dok bz2 update kerja untuk handover boleh menyempat lagi I meronggeng. Kehkehkeh.


Ni semua gara2 Ida lah yg dah plan lama. Sebenarnya nak pergi sana dlm next month. Tup tup Ida ajak pergi jgk on that day. So I on je as long as ada yang manage.


Daripada 8 jadi 6 then at last yg betul2 pergi just 4 orang.


::Qila::Ime::me::

Seriously sangat BEST! Tak sempat nak main semua. Tak sempat nak snap gambar byk2. Byk miss show diorang. Tak bawa baju spare/raincoat utk main air. Yang tak best tumit kaki sakit. Jalan byk sgt + berat dah bertambah. Cuaca sgt panas sampai meleleh2 peluh kat badan. FYI, I nak pergi lagi for the 2nd, 3rd, time.

Nanti I story ye. Skrg bz and tak sempat nak update any story. Phewww. Ok. Daaa...

p/s: Asz, jangan jealous...next time kita pergi dgn Zura sekali ye...maybe tempat lain ke?



4 comments:

Hasrina said...

yup2 more nature place will do..hahaha

.: iEyLa :. said...

i tgh budget2 nk ke sne..
t update skali cane package sume leyh dear??

iedchan said...

ramainye org da pg..tak dapat2 lagik i nak pg..hehe

Nur farahiza said...

bila laa dapat pergi nie , buku merah da ade , sennye tade , hahaha