Followers

Friday, January 20, 2012

One More Suck!!!


"Tak boleh ambik softcopy ye. Raw data je ye boleh tengok".

Ohhoooo..mcm tu ye?
Tak boleh nak softcopy?
Then kena buat sendiri2 ke data tu?
Keje satu company, satu department...

Ok!!! Fine!!!

Perghhh!!! dahlah banyak...
Kena bukak ring file yg tebal tu... 5 file okay?
Kalau u bagi softcopy bolehlah I nak sort data tu...
Indirectly bolehlah I ajar cara nak sort/filter ke...
Yeah...finally u tlg jgk carikan point tu lps u tgk I terkial2 cari dlm file & mintak tlg kan?

But unfortunately u cari manual aje?
Even u dah type masuk sume dlm excel???
Itulah...jgn kedekut...
I pun dah tawar hati nak ajr...
Just amek point yg u bagi tu aje...
TQ dear... ;)

Sorang lagi buat perangai mcm mamat lepas. Ooopppsss...jgn salahkan dia...dia tak tahu...dia igt I ni about his age aje.
Oooopppsss!!! I ni nampak muda rupanya...ngeeee...


p/s: Ermmm...cool...utk 3 budak yg terlibat kat atas ni x baik buat perangai mcm tu...biarlah...yg baik dibalas baik...yg jahat pun dibalas baik jugak...even kita rasa sakit hati...Allah je dpt membalas jasa baik masing2...


p/s: jgn sombong...tak baik...



No comments: