Followers

Wednesday, November 30, 2011

Siapa Perempuan Itu?


Got a call from Mr. A last night.

Dahlah malam tu susah nak tidur. Dalam masa roh I acah2 nak keluar ke tak tiba2 bunyi handphone. Tengok2 Mr. A yang call. tengok jam dah pukul 3 pagi. Nape call malam2 buta ni?

Mr. A: Afra, saya ada bawa kazen ni (perempuan ye). Dia ada masalah dengan suami dia. Saya nak tumpangkan dia dengan awak satu malam. Boleh ye...


Afra: Haa...a'ahhh...haa...ye...ye...boleh...boleh... (mamai mood+mata kelat nak buka)

Mana taknye orang call pukul 3 pagi. Orang tengah syok2 tidur kene angkat call. Aishhh...Kacau aje...

Terus bangun...betul2 rambut yang menggerbang macam mak lampir takut kawan Mr. A tu terkejut...

Buka pintu then Mr. A muncul depan pintu & kenalkan dengan kawan dia. Ermmm wangi!!! Fuhhh!!! takut gak...

Musyhkil la sikit. Kazen @ kawan? I tak ingat apa yang Mr. A bagitau on the phone.


Roomate tanya sapa tu? Time kakak tu pergi toilet. Tiba2 pulak kakak tu muncul. Then I sign kat member yg kita bersms.

Then we all pun tidurlah dengan kakak yang I tak kenal langsung & tak sempat nak berkenalan.

Golek2 then susah pulak nak tidur. Tiba2 hujan lebat. Golek2 lagi. Uhhhh...rasa lapar la pulak.


Tiba2 ada bunyi kuat yang menakutkan.  Macam katak pun ada. Panjang pulak tu. Arggghhhh bunyi apa tu? Ooopppss rupa2nya bunyi my stomach. Lapar gila. Tengok sebelah (kakak) dia cool je. So dia tak dengarlah. Nasib baik. Ngeh3...

Owwwhhh dalam hati tak sabar nak bergossip esok pagi dengan Sara. Hehe...


Tapi siapa kakak tu? Betul ke apa yang depa bagitau tu?
Ermmm...musyhkil lagi...




Tuesday, November 22, 2011

Mandi-Manda di Cherating



After office hour...
Terus cabut ke Cherating...
Mahu mandi-manda...
Pantai yg cantik...
Ramai surfer...



~silluette~pose in front of sunset~

~wave barrier~


~whoooohoooo~
~ooopppsss!!! one collapsed~



Monday, November 21, 2011

Warung Aziz Satar



Keinginan memakan sata terubat apabila tersampai ke Warung Aziz Satar, Kuala Kemaman.

Unplanned. Pergi after office hour. Sata dia sedap. Makan panas2 time2 hujan pulak tu.


 ~warung sata yg famous di Kuala Kemaman~


~otak2 sepinggan~
~sata 3 pinggan~


~kepok lekor sepinggan~


Friday, November 11, 2011

Hek Eleh !!!


Sipolan A: Eh, Sipolan B tak keluar makan ye . . .
Sipolan B: Tak . . .
Sipolan A: Wah!!! Diet ehhh . . .


P/s: 

  1. Eleh... ko tau x yg Sipolan B & the geng ni tgh kebulur . . . ko tau kan yg Sipolan B & the geng ni xde transport . . . usahkan ko nk ajak p keluaq mkn, pnh jgk Sipolan B & the geng ni gurau2 mintak hantaq keluaq mkn tapi main pas2 kat org lain . . . takpun tanyelah nak kirim ape ke, ye tak???
  2. Tgh practise how to be a selfish guy . . . pedulik ape . . .



What a man ???



Friday, November 4, 2011

Roti Telur


Rudi's turn . . .
At Pak Long's Roti Canai Corner . . .
3 days in a row . . .
Different person . . .


roti telur
~ hen hao~

Tuesday, November 1, 2011

Dulu Lain Sekarang Lain

Bosan2 . . .
Godek2 . . .
Jumpa depa . . .


:: hasrina ::

:: nur azura ::

:: ida suzana ::

p/s: U all . . . jommm . . .

Nasi Lemak Ayam


Hujan lebat . . .
Pekena nasi lemak ayam . . .
Panas- panas gitu . . .
Owwwhhh . . . nikmat . . .

RM4.50


Warung nasi lemak ayam belakang bus stand di bandar Chukai . . .