Followers

Tuesday, December 21, 2010

Sejarah Berulang...Sob3x...


Tetiap hari ade je org dtg...
Tanya2...
Mana Miss ZH?
Then mana Mr C?
Kat mana security opis?

Kenapa tak tanya... Mana Afraliza?
Ade yg nak kene luku dgn I ni, kat dpn mata U la dear...

Arghhh!!!
Tension2...serabut2...
Eh, korg ingat I ni bodyguard dia ke?
Mana je dia pergi I kene ambik tau?
Then sume dept I kene tau diorg dtg ke idak ke
Adakah I ni scanner yg menscan diorgnye ID?

I ingatkan since dah tukar tmpt ni xde la org nak kacau..
Rupe2nye sma je..
Kejap2...
Adik, mana financial dept?
Miss, where is HR dept?
Haissshhh...
Tanyalah org lain..
Ramai je kat sekeliling I..
Kenapa I jugak yg menjadi mangsa?
Ermmm...adakah I ni nampak mcm gadis2 yg kje dkt Information Counter yg cun melecun tu?
Comeynyeee...hikhikhik...

psst: Akal I dah pjg skrg ni & agak sengal... I selalu jawab I don't know even I tau sebenarnye. kah3... tak kose nak layan...but time free I on aje...keh3...


6 comments:

chekpid said...

maybe u cute kot :p

nadzirah razalli said...

haha..tu la pasal..

Hang Nadim said...

maybe u ada bakat terpendam sbg kaunter pertanyaan..

afraliza said...

chekpid: hehe..cute..cute..

afraliza said...

nadzirah razalli: ngeee...

afraliza said...

Hang Nadim: definitely..kene cungkil ni..thanks..